Марес: Мечтая да играя с Меси в Лестър


И. Ангелов

Марес: Мечтая да играя с Меси в Лестър

Рияд Марес даде интервю за Goal.com, в което сподели мнението си за своя отбор Лестър Сити, както и това за някои от най-добрите играчи и мениджъри в света. Той сподели, че ако би имал едно желание, то това би било да привлече Лео Меси от Барселона в Лестър Сити, макар че това може и да означава самият Марес да остане резерва:

"Бих пожелал Меси в отбора, но той вероятно ще ми вземе мястото. За най-добър мениджър в Англия, това е нашият, но в света, бих казал Зидан, защото спечели Шампионска лига. Най-добрите играчи са Роналдо, Меси и може би Гризман или Суарес. 

"Миналата година беше страхотно постижение. Имах щастието да бъда избран за Най-добър играч във Висшата лига. Бях горд и щастлив. Но да съм честен, винаги вярвах в себе си. Не можеш да видиш бъдещето, но аз знаех, че мога да постигна добри неща във футбола. Това е една от мечтите ми. Да го постигна толкова бързо не беше очаквано. След добрия сезон на Лестър всичко се случи в един и същ момент. 

"Когато подписах тук аз знаех, че ще е добър период. Знаех, че имаме добър шанс да спечелим Висшата лига. Не знаех какво крие бъдещето, но знаех, че това е отборът за мен. 

"Джейми също направи фантастичен сезон и заслужи всичко това. Имаме добро партньорство. Той е добър играч и помага на отбора много. Този сезон не сме много добри в лигата, но головете ще дойдат. Сега се наслаждавам и на всяка минута от Шампионска лига. Когато бях малък си мечтаех за това състезание, а сега играя в него. Трябва да продължа и във Висшата лига обаче, защото тя е сред най-добрите в света. Трябва първо да излезем от групите и после ще видим. Има бъдеще този отбор. Не знаем какво е, но ще продължаваме и ще видим."

  Сподели
87