Рамзи заплаши Тотнъм


Н. Гавазов

Рамзи заплаши Тотнъм

Полузащитникът на Арсенал Аарън Рамзи предупреди своите съседи от Тотнъм, че отборът е готов да прекъсне безпогрешната серия на "шпорите" през този сезон във Висшата лига на Англия. Напомняме, че колективът на Маурисио Почетино е единственият тим от Премиършип, който не познава горчивината на загубата през този сезон във Висшата лига.

"През последните няколко сезона те са труден съперник за нас. Това е дерби и затова знаем какво да чакаме. Засега те нямат загуба в лигата през този сезон, но ние имаме сили да ги сломим. Играем у дома си и сме пълни с увереност, че можем да постигнем победа", заяви Рамзи.

"Измина много време, откакто те успяха да завършат преди нас и ние не искахме това да се случи през миналия сезон. за нас бе важно да завършим преди тях и аз се надявам, че през този сезон ще бъде същото", каза още уелсецът.

"Нашият отбор достатъчно отдавна играе заедно, а няколкото нови попълнения дадоха майсторство на тима. Добре се познаваме, имаме добра серия от резултати, която дълго продължава. Завършихме мощно миналия сезон и продължаваме да играем по този начин и сега. Към момента сме пълни с увереност в себе си", завърши Рамзи.

 

  Сподели
146