Конте: Рано е да говорим за претенции към титлата


Н. Гавазов

Конте: Рано е да говорим за претенции към титлата

Мениджърът на Челси Антонио Конте сподели мнение за срещата със Саутхемптън от десетия кръг на Висшата лига на Англия. В неделя на "Сент Мери" "сините" развиха победната си серия в Премиършип до четири мача, хладнокръвно побеждавайки "светците" с 2:0. Конте не скри радостта си от победата, но призова играчите да не намаляват оборотите.

"Много съм доволен от тази игра. Видях забележително себераздаване и трудолюбие - с топка и без топка. Нашите фенове бяха великолепни от първата до последната минута. Искам да им благодаря - заедно спечелихме тази среща, играчи и фенове", заяви Конте.

"Четвърти пореден мач нашата врата остава суха. Това е великолепно. В допълнение вкарахме два гола и създадохме много положения. Ние упорито се трудим", каза още италианецът.

"Засега е прекалено рано да говорим за своите претенции към титлата. Трябва много упорито да работим, за да продължаваме в този дух. Можем значително да се подобрим. И трябва да се подобрим. Мога да кажа повече за нашите шансове след първата половина на сезона", завърши Конте.

 

  Сподели
125