Челси унижи Манчестър Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Челси унижи Манчестър Юнайтед (видео)

Челси прие Манчестър Юнайтед за дербито от поредния девети кръг на английската Висша лига, като днес на "Стамфорд Бридж" срещата завърши при резултат 4:0 за домакините. По този начин "сините" застават заедно с Тотнъм на 19 пункта зад трите лидера с по 20 точки в класирането - Ман Сити, Арсенал и Ливърпул.

Срещата започна перфектно за Челси след като още в първата атака Педро бе изпуснат и се възползва от грешката на Блинд в защита, овладя срещу Де Хеа, който бе напуснал наказателното поле, заобиколи го и вкара на празна врата за 1:0. Последваха положения пред Ибрахимович и Азар. В 21-ата минута Челси отново вкара чрез Кейхил след един корнер, при който топката рикушира в няколко човека в червено преди да падне на пътя на бранителя, а той с мощен удар да вкара през Де Хеа за 2:0.

5 минути след това Де Хеа лиши Коста от нов гол в добра ситуация, а до почивката домакините контролираха срещата комфортно. Така на полувремето Моуриньо замени Фелаини с Мата, но не много се промени на терена. В 52-ата минута поради травма Баили бе заменен от Рохо.

В 62-ата минута 3:0 направи Еден Азар, който получи подаване от Матич в наказателното поле, освободи се от бранител с финт и стреля по земя далеч от Де Хеа за поредното попадение. В 70-ата минута унижението бе пълно когато Н'Голо Канте вкара първото си попадение за Челси като той премина през Погба в центъра, напредна добре и се справи със Смолинг, след което стреля през Де Хеа за 4:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
301