Невил: Този мач показа състоянието на Юнайтед


Н. Гавазов

Невил: Този мач показа състоянието на Юнайтед

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед,а сега експерт в Sky Sports Гари Невил коментира равенството 0:0 с Ливърпул от осмия кръг на Висшата лига на Англия.

"Този мач говори за състоянието на Манчестър Юнайтед, той не е готов за спечелване на титлата. Това е същата ситуация, когато Моуриньо се върна в Челси и призна, че не може да спечели титлата. Точно сега Юнайтед не е майсторски отбор. Имаха малко стандартни положения, не успяха в контраатаките, тъй като футболистите се разполагаха близо до вратите си. Юнайтед лошо работи на трансферния пазар преди назначаването на Моуриньо. Мисля, че отборът трябва да прибави по отношение на концентрацията и твърдостта си", заяви Невил.

"Моуриньо подписа с няколко играчи през своя първи сезон в Челси, а през втория завърши строителството на отбора. Той знае какво прави. Сега не е повод да не се доверяваме на Моуриньо. Той има пари за подсилване на състава, а ръководството ще го подкрепи по време на трансферните прозорци, но с условието, че ще спечели Висшата лига през следващия сезон", каза още експертът.

 

  Сподели
100