Невил загубил мерак към треньорската дейност


Н. Гавазов

Невил загубил мерак към треньорската дейност

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил заяви, че не възнамерява да възобновява треньорската си кариера през следващите пет години. Напомняме, че първият треньорски опит на 41-годишния специалист се оказа горчив. През миналия сезон Гари се провали във Валенсия, а след това претърпя неуспех и като помощник на Рой Ходжсън в националния отбор на Англия.

Сега Невил се върна в ролята си на експерт и по всичко изглежда, че желанието му да тренира се е изпарило.

"Съсредоточен съм изцяло върху това, което правя сега. Наложи се да отложа няколко неща, докато тренирах Валенсия, а след това и лятото. Естествено, след лятото си казах: "Добре, заеми се с тези проекти". И аз се заех. Много съм ангажиран с тях и с основната си работа, за да се занимавам с нещо друго", заяви Невил.

"Дали ще се върна някога към треньорската работа? Никога не бива да се казва никога, но това е малко вероятно, особено за следващите пет години. Реалността е такава, че вероятно аз ще се оградя от мисли за треньорска работа в този период. Честно казано, в момента не си се представям като треньор. Изпитвам по-голямо влечение към нещата, които върша сега и към Салфорд Сити, отколкото към треньорската работа", каза още англичанинът.

 

  Сподели
41