Венгер изпитва смесени чувства след победата над Суонзи


Н. Гавазов

Венгер изпитва смесени чувства след победата над Суонзи

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че изпитва смесени чувства след победата с 3:2 над Суонзи. "Артилеристите" два пъти повеждаха с разлика от два гола в съботната среща, но и двата пъти позволяваха на съперника да намали разликата, което постави отбора под натиск. Това не се харесва на Венгер.

"Изпитвам смесени чувства, защото по едно време срещата се оказа комфортна за нас, но тя никога не бе такава. Нямахме шансове да развием преимуществото си от два гола, макар и да взехме трите точки. Бих казал, че загубихме концентрация, след като поведохме с два гола, а това не трябва да се случва срещу отбори от долната половина на таблицата за класиране ", заяви Венгер.

"На Уолкът не му бе лесно в националния на Англия, но може би това се обяснява с продължителното му отсъствие. Но той е друг с Арсенал и не изпитва недостатък увереност в себе си. Сплотено действахме в края, довеждайки делото до победа. Имаме равно количество точки с Манчестър Сити, така че ситуацията е интересна, но пред нас има още дълъг път. Картонът на Джака? Според мен, наказанието бе прекалено сурово. Бих казал, че нарушението му заслужаваше тъмножълт картон, но реферът показа яркочервен", каза още французинът.

 

  Сподели
75