Челси не може да си върне Ейбръхам (видео)


Н. Гавазов

Челси не може да си върне Ейбръхам (видео)

Челси не може предсрочно да си върне от наем в Бристол Сити 19-годишния нападател Тами Ейбръхам, който по впечатляващ начин започна новия сезон. Както е известно, "сините" притежават почти 40 играчи, които се намират под наем в други клубове. Най-ярко сред тях се представя именно Ейбръхам, когото специалистите нарекоха "новия Рашфорд".

Сравнението има основания - младежът вкара 11 гола в 14 мача за Бристол Сити, а тази седмица за първи път в кариерата си попадна в стартовия състав на младежкия национален отбор на Англия, оформяйки дубъл срещу връстниците си от Босна и Херцеговина.

Според информацията, това впечатляващо представяне на Тами е накарало Антонио Конте да поиска отзоваване на играча и включването му в първия отбор на Челси. Оказва се обаче, че при подписването на договора за наем мениджмънта на лондончани не са включили опция за предсрочно прекратяване на наема на играча. Това означава, че Ейбръхам ще проведе този сезон в Чемпиъншип и едва тогава ще може да се завърне в Лондон.

ВИДЕО

  Сподели
91