Ники Бът: Рашфорд е доказателство, че правилно работим


Н. Гавазов

Ники Бът: Рашфорд е доказателство, че правилно работим

Главата на академията на Манчестър Юнайтед Ники Бът е на мнение, че Маркус Рашфорд е ярка демонстрация на това, че академията се движи в правилното направление.

"Маркус започна много силно. На 18 годишна възраст той заяви себе си в националния на Англия и стана важен играч за Манчестър Юнайтед. Той няма нужда от моите коментарии, футболът му говори сам за себе си. Той наистина е добро момче и ние искаме да стане нашия лъч към света. Надяваме се, че примерът Рашфорд ще покаже на хората стремежа на клуба да възпитава именно такива играчи", заяви Бът.

"Той е внимателен, правилно разговаря с пресата, представяйки се за идеалния випусник на академията и това е най-важното нещо за нас. Великолепно е да намираш и развиваш млади таланти, ако си човек на Ливърпул или Манчестър Юнайтед, а и като цяло в Англия. Много влагаме в тях, но и не трябва да пришпорваме нещата. Най-лошото е да прибързваме. Маркус е изключение, защото пое всичко върху плещите си и се движи напред. Но трябва да сме внимателни с децата", каза още легендата.

 

  Сподели
81