Португалия ще се справи със защитата на Мароко


И. Ангелов

Португалия ще се справи със защитата на Мароко

Португалия - Мароко
Стадион: Лужники
Дата: 20.06.2018 г.
Час: 15:00 ч.

Португалия направи зрелищно 3:3 с Испания в първата среща от втора група на Световното първенство. В мача Кристиано Роналдо показа изключителна класа и реализира хетрик след дузпа, пряк-свободен удар и при игрова ситуация, макар и при грешка на вратаря на испанците Де Хеа.

Мароко може да се похвали с изключително качество в защита, но тимът пострада късно срещу Иран за загуба с 1:0 в откриването на кампанията си. С оглед останалите срещи шансовете на този отбор вече клонят към неуспех и последното място може би зове тима.

Откъм състави, Гонсало Гуедеш се отличи с доста грешки в атаката на португалците срещу Испания, поради което младият нападател може да загуби мястото си в полза на Андре Силва или Рикардо Куарешма. 

Ерве Ренар постави Набил Дирар под въпрос, но защитата на отбора все още изглежда добре. Тук се отличават имената на Нордин Амрабат, Мехди Бенатиа и Ашраф Хакими, като Ахмади и Бусофа подкрепят отбраната от опорната зона на полузащитата.

Португалия вкара поне по 2 гола в 9 от последните си 10 мача на Световно първенство. В тези 10 срещи тимът не е побеждаван, а е много вероятно Мароко да заложи на защитата в този мач. Трудно е да се предположи, че защитен подход срещу Кристиано Роналдо ще го лиши от възможноси за гол, поради което се очаква победа на символичния домакин.

Прогноза: Португалия - Мароко 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи -

Дата Първенство Домакин Рез. Гост


Последни 5 срещи -

Дата Първенство Домакин Рез. Гост


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
552