Нови проблеми в лагера на Франция


Н. Гавазов

Нови проблеми в лагера на Франция

Продължава грипната епидемия в лагер-сбора на френския национален отбор, поради която Адриен Рабио и Деотчанкул Упамекано вече пропуснаха полуфиналния мач с Мароко (2: 0). Централните защитници Рафаел Варан и Ибрахима Конате също са станали жертва на болестта, съобщава Get French Football News.

Защитникът на Манчестър Юнайтед Варан е с по-тежки симптоми, докато играчът на Ливърпул Конате е с леко заболяване. Състоянието и на двамата играчи е повод за безпокойство на треньорите на френския отбор, във връзка с което здравословното им състояние ще бъде внимателно наблюдавано, преди да се реши дали да бъдат пуснати на финала на Световното първенство. По-рано вече бяха взети мерки за предотвратяване на разпространението на болестта - целият персонал на хотела, в който живеят националите, е задължен да носи маски, а в коридорите на хотела и столовете има антисептични гелове.

Финалът на световното първенство между Франция и Аржентина ще се проведе в неделя, 18 декември. Срещата започва в 17:00 часа българско време.

  Сподели
349