Франция ще отстрани Англия


И. Ангелов

Франция ще отстрани Англия

Англия - Франция
Стадион: Ал Байт, Ал Хор
Дата: 10.12.2022 г.
Час: 21:00 ч.

Англия лесно премина през осминафиналите на Световната купа срещу Сенегал, в една среща, за която мнозина очакваха да е трудна за тима на Гарет Саутгейт. Сега обаче предизвикателството ще е действително от най-големите когато тимът среща световния шампион по пътя на защита на титлата му.

Франция не бе в най-блестящата си форма срещу Полша, но вдъхновена от две попадения на Килиан Мбапе тя съкруши противника. Нападателят е топ-реализатора на състезанието до тук и се цели в златната обувка.

В лагера на англичаните има и някои проблеми с липсващи играчи. Бен Уайт напусна лагера на тима рано, а Рахим Стърлинг поради лични причини излетя за Англия, като вероятно ще пропусне. Джон Стоунс и Калъм Уилсън са под въпрос и ще преминат късни прегледи.

При "Петлите" Дидие Дешан няма никакви проблеми. Той ще заложи на постройката, която счита за най-способна за спечелване на срещата.

Франция има 7 победи в последните си 8 мача на световно. Англия не допусна гол в 3 поредни мача. В последната среща и капитанът Хари Кейн се разписа в 11-ти финали на голямо състезание за отбора, с което ще повиши увереността си за най-важния мач. Англичаните все още нямат получен жълт картон в състезанието, с което демонстрират дисциплинираната си игра. Несъмнено това е едно от най-важните качества за спечелване на големите срещи, но остават въпросителни относно как ще се представи защитата на отбора срещу нападение от класата на Мбапе и Жиру.

Прогноза: Англия - Франция 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Франция (Дидие Дешан)
 
Лорис
   
Варан
Упамекано
Коунде
Хернандез
Чуамени
Рабио
Дембеле
Гризман
Мбапе
Жиру
Фоден
Кейн
Сака
Райс
Белингам
Филипс
Шоу
Уокър
Магуайър
Стоунс
   
Пикфорд
 
Англия (Гарет Саутгейт)

Обоснована прогноза: Англия - Франция 1:2

  Сподели
812