Ренар: Мексико проведе срещата много по-добре от нас


Н. Гавазов

Ренар: Мексико проведе срещата много по-добре от нас

Селекционерът на Саудитска Арабия Ерве Ренар говори за мача от 3-ия кръг на груповата фаза на Мондиал 2022, в който отборът му загуби от тима на Мексико.

Срещата от последния кръг на груповата фаза на световното първенство в Катар завърши при резултат 2:1 в полза на "ацтеките". Отборът от Близкия изток завърши на последно място в класирането с три точки, а на Мексико не му стигнаха отбелязаните голове, за да изпревари Полша в битката за билет за плейофите на Световното първенство.

"Не загубихме с голям резултат, но не можахме да дадем достойна битка на съперника. Мексико проведе срещата много по-добре от нас. Липсваха ни четирима контузени играчи, но това е мач. Още веднъж искам да отбележа, че Мексико направи страхотен двубой, показа много напрегната игра и трябваше да вкара повече голове. Крайният резултат очевидно не отразява цялостната картина на конфронтацията", заяви Ренар.

Саудитска Арабия постигна единствената победа на Световното първенство в Катар в първия кръг, надигравайки сензационно Аржентина (2:1).

  Сподели
198