За Германия остана само надеждата


И. Ангелов

За Германия остана само надеждата

Коста Рика - Германия
Стадион: Ал Байт, Ал Кор
Дата: 01.12.2022 г.
Час: 21:00 ч.

Германия среща Коста Рика пред голямата възможност за втори пореден път да напусне Световната купа още в групите. В последния мач тимът спаси точка срещу Испания, но победата тук е задължителна ако германците искат шанс за прогрес. Съдбата им обаче не е в техни ръце след като те трябва да се надяват Япония да не победи Испания, защото в такъв случай ще трябва да обърнат дефицит от 8 гола в своя полза.

Коста Рика е на трето място и може да се класира напред с равен или победа, ако другата среща също се разиграе в полза на тима. На старта тимът отстъпи със 7 гола на Испания, но след това се доказа срещу Япония в една от изненадите на турнира.

Проблемът за символичния домакин е наказанието на Франсиско Калво. За Германия голяма липса бе Лерой Сане в първата среща. Срещу Испания той се появи в последните 20 минути и промени играта, поради което се очаква да получи старт.

В последната среща с Испания германците записаха антирекорд с 35.8% владение на топката - рекордно малко от 1966 г. насам за тима на световно. В края обаче и след няколкото промени от Ханси Флик, тимът напипа схемата си и надигра съперника.

Прогноза: Коста Рика - Германия 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 200 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В WINBET ТУК! <

Стартови състави

Германия (Ханси Флик)
 
Нойер
   
Зюле
Рудигер
Керер
Раум
Кимих
Гюндоган
Гнабри
Мусиала
Сане
Фюлкруг
Контрерас
Кембъл
Торес
Техеда
Боржес
Овиедо
Фулер
Уастон
Чакон
Дуарте
   
Навас
 
Коста Рика (Луис Суарес)

Обоснована прогноза: Коста Рика - Германия 0:2

  Сподели
326