Япония ще добие Коста Рика


И. Ангелов

Япония ще добие Коста Рика

Япония - Коста Рика
Стадион: Ахмад бин Али, Ал Раян
Дата: 27.11.2022 г.
Час: 12:00 ч.

Япония шокира света след сензационен успех с 2:1 над Германия. Така тимът може да продължи след групите ако Испания направи услуга срещу германците, едновременно с нов успех срещу аутсайдера в групата тук.

Коста Рика очаквано отстъпи на Испания, но доста унизително при 7:0. Тимът ще търси някак да отсрами представянето си, което не може да се обясни по никакъв начин с оглед здравето в тима, което е перфектно.

При символичния домакин Такума Асано бе под голяма въпросителна за първата среща след като не бе играл от септември. Той обаче се появи и бе героя в мача, с което би следвало да продължи като титуляр. Хироки Сакай обаче напусна 15 минути преди края с травма и е под въпрос. Той може да отстъпи място за Такехиро Томиясу от Арсенал.

Коста Рика не вкара гол в 5 от последните си 7 мача за световно. Тимът и няма победа във всички тези срещи. В последните 3 от тях бяха допуснати по най-малко 2 попадения. Очевидно Япония ще играе и с огромно самочувствие след последния двубой, като е голям фаворит.

Прогноза: Япония - Коста Рика 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Коста Рика (Луис Суарес)
 
Навас
   
Калво
Дуарте
Мартинез
Овиедо
Техеда
Борхес
Бенете
Фулер
Контрерас
Кембъл
Асано
Кубо
Камада
Ито
Шибасаки
Морита
Нагатомо
Томиясу
Йошида
Итакура
   
Гонда
 
Япония (Хаджиме Мориясу)

Обоснована прогноза: Япония - Коста Рика 3:0

  Сподели
518