Джо Харт: Трябва да бъдем безпощадни


П. Пенков

Джо Харт: Трябва да бъдем безпощадни

"Трябва да бъдем безпощадни, ако желаем да печелим сблъсъците си," това сподели вратарят на Англия Джо Харт преди предстящото Европейско първенство. Както знаете "Трите лъва" ще мерят сили с Русия, Уелс и Словакия в груповата фаза на надпреварата, като първия им двубой ще бъде на 11 юни на "Стад Велодром". По време на поредната тренировка на тима, Джо Харт реши да вдъхне увереност на съотборниците си, като заяви, че Англия трябва да показва хъс и безпощадност, ако има намерние да стигне далеч това лято.

 

"Представянето на ниво далеч не е достатъчно. Трябва наистина да бъдем безпощадни и в двата края на игрището. Това повече от очевидно - това беше причината да загуби последните си две срещи от Световното първенства (срещу Италия и Уругвай). Трябва просто да победим в тези два сблъсъка, но не го направихме," заяви Харт.

Вратарят на Манчестър Сити сподели чувставата си относно гласуваното му място, като титулярен страж на "Трите лъва".

"Трябва да се наслаждаваш. В сърцето си аз съм просто едно момче, което обича футбола. Е, вече не съм момче, малко съм пораснал, но продължавам да харесвам футбола, а когато не съм част от играта, просто й се наслаждавам, като запалянко. Истински късметлия съм, че ще представлявам родината си на Европейското първенство, така че ще се радвам с пълно сърце," добави стражът.

  Сподели
141