Колумбия - Парагвай: Двата отбора ще запазят шансове


Н. Гавазов

Колумбия - Парагвай: Двата отбора ще запазят шансове

Колумбия - Парагвай
Стадион: "Роуз Боул", Пасадена
Дата: 08.06.2016г.
Час: 05:30
Съдия: Ебер Лопес (Бразилия)

Колумбия ще посрещне Парагвай в мач от втория кръг на груповата фаза на Копа Америка и ще се опита да стане първият отбор в турнира, който си осигурява участие в плейофите на състезанието. До тази ситуация се стигна, след като хората на Хосе Пекерман победиха с 2:0 другия фаворит САЩ в мача на откриването на Копа Америка Сентенарио. Колумбийците много разумно проведоха въпросната среща, показвайки стабилност в защита и умение умело да се възползват от грешките в защитата на противника. Така Колумбия се намира в серия от четири поредни победи, в които вкараха общо 11 гола.

Що се отнася до Парагвай, "гуараните" направиха едно стратегическо нулево равенство с Коста Рика, което ги остави в битката за излизане от групата. Вече говорихме за тази среща, в която имаше повече скука, отколкото интересни моменти. След нея Парагвай попадна в серия от четири мача без победа и без отбелязан гол в последните си два двубоя.

Единствената промяна в състава на Колумбия е свързана с отсъствието на Хамес Родригес, който плати висок данък на симулацията си в мача със САЩ - играчът на Реал Мадрид навехна рамото си и вероятно ще е готов за последния двубой в групата. Почти сигурно е, че Морено ще замени Хамес в стартовия състав.

Рамон Диас ще излезе с постройка 4-4-2 с Гомес и Диас в центъра на защитата и с Ромеро и Гонзалес по крилата. Не е изключено в хода на мача да видим и 4-2-2-2, но това ще е в изключителни случаи, в моментите, при които "гуараните" ще се опитат да направят нещо като преса.

Фаворит в мача е Колумбия, но Парагвай в никакъв случай не трябва да се подценява. Хората на Диас играят висока преса и бързо контраатакуват. Поради тази причина не бива да се изключва равенството, което ще е много удобен резултат за двата тима и именно този знак бихме препоръчали на почитателите на риска.

Прогноза: Колумбия - Парагвай 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Колумбия:

17 ноември Колумбия - Аржентина 0:1 (Квалификация за СП 2018)
24 март Боливия - Колумбия 2:3 (Квалификация за СП 2018)
29 март Колумбия - Еквадор 3:1 (Квалификация за СП 2018)
30 май Колумбия - Хаити 3:1 (Приятелска среща)
04 юни САЩ - Колумбия 0:2 (Копа Америка)

Парагвай:

18 ноември Парагвай - Боливия 2:1 (Квалификация за СП 2018)
24 март Еквадор - Парагвай 2:2 (Квалификация за СП 2018)
30 март Парагвай - Бразилия 2:2 (Квалификация за СП 2018)
29 май Мексико - Парагвай 1:0 (Приятелска среща)
05 юни Коста Рика - Парагвай 0:0 (Копа Америка)


Досегашни срещи:

Колумбия - Парагвай

41 срещи
17 победи за Колумбия
7 равенства
17 победи за Парагвай
Голова Разлика: 48:48

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
155