Льов: Мачът с ирландците ще е като този с Полша


Н. Гавазов

Льов: Мачът с ирландците ще е като този с Полша

Старши-треньорът на националния отбор на Германия Йоахим Льов разказа за работата в отбора в навечерието на мача с ирландците. Според наставника на световния шампион, двубоят с островитяните по нищо няма да се отличава от този с Полша, който Бундестима загуби с 2:0.

"Само Кристоф Крамер няма да може да играе. Той се разболя, Себасиан Руди или Матиас Гинтер ще го заместят. Все още не съм определил стартовия състав, но Белараби ще започне титуляр, защото ме впечатли. Очаквам срещата да е като тази с Полша. Съперникът си прилича с поляците. Те имат шест точки и ще искат да играят във Франция", заяви Льов.

"Лишихме се от играч от световна класа с напускането на Филип Лам. Ще бъда търпелив по отношение на фланговите защитници. Ерик Дурм има голям потенциал, той добре играе позиционно и притежава скорост. Въпреки това, Ерик допусна много грешки в Полша. Антонио Рудигер е надежден, но иска време. Нямам намерение да викам играч само за един мач. През ноември с Гибралтар и Испания ще се появят няколко други футболисти. Това съм планирал и за мартенските мачове", добави специалистът.

 

  Сподели
109