Ходжсън притеснен от жребия


И. Ангелов

Ходжсън притеснен от жребия

Рой Ходжсън заговори за изтегления по-рано днес жребии на груповата фаза от финалите на Световната купа в Бразилия през 2014-та година. В думите му се разчете оптимизъм и притеснение, като наставникът посочи, че има и малшанс в избора на силни отбори в лицето на Италия и Уругвай.

"Ами, това е тежка група, няма съмнение в това. Смятам, че много хора заговориха как са в трудни групи, но няма съмнение, че с Уругвай и Италия ние направо си имаме два отбора от първа урна. Италия просто нямаше късмет да е в нея."

"Разбира се, ние сме наясно колко е добра Италия, защото загубихме на дузпи от тях в четвърт-финалите на Еврото. Позитивното е, че се познаваме, и освен това, мачовете ще са на север, където климатът е по-тежък. От друга страна и двата тима сме европейци, така че ще сме в едно положение."

"Трудно ще е да погледнем с розови очила на жребия, защото дори Коста Рика, която е най-малко известна, има силен отбор. Юрген Клинсман ме предупреди преди малко колко са добри, защото ги е срещнал в квалификациите."

  Сподели
95