Анонс на някои квалификационни срещи за Мондиал 2014


FUTBOL-TV

Анонс на някои квалификационни срещи за Мондиал 2014

Русия - Израел
Стадион: "Петровски", Санкт Петербург
Дата: 10.09.2013г.
Час: 18:00
Съдия: Мануел Грефе (Германия)

Националният отбор на Русия остана да направи три крачки до заветната цел - директно класиране за финалите на Световното първенство в Бразилия. Положението в квалификационна група F е такова, че лидер е Португалия с две точки пред колектива на Капело, но до края на турнира Роналдо и компания имат мач по-малко от своя конкурент, което означава, че всичко е в ръцете на Русия. Отчитайки факта, че последните две срещи на "Сборная" са срещу Люксембург и Азербайджан, спокойно може да кажем, че евентуален успех утре вечер почти сигурно ще осигури на руснаците първото място в групата.

Израел от своя страна е трети, на три точки от Русия и на пет от Португалия. Гостите са с теоретични шансове да заемат едно от първите две места, но за да запазят живи надеждите си, те се нуждаят от победа в двубоя във вторник, а това от своя страна предполага, че футболистите на Ели Гутман едва ли ще излязат на терена с мисълта, как да загубят с по-почтен резултат.

И двата отбора изповядват идентичен футбол - с интелектуален център и много повратливи флангове. Това означава, че ще станем свидетели на отворена игра и в никакъв случай на преминаване към глуха защитата от страна на гостите. Съперниците ще търсят ранен гол, с който да принудят своя противник да се разкрие още повече (спомнете си последната среща между Русия и Израел), така че може да очакваме истинска битка от първия съдийски сигнал. Логиката сочи победа за домакините, но нека имаме и едно наум, че руснаците са отбор, от който винаги може да очакваме изненади.

Прогноза за: Русия - Израел 2:0

Коефициенти от bet365:
Русия - 1.35
Равен - 5.00
Израел - 12.00

Беларус - Франция
Стадион: "Централни", Гомел
Дата: 10.09.2013г.
Час: 22:00
Съдия: Даниеле Орсато (Италия)

Националните отбори на Беларус и Франция се изправят един срещу друг утре в пореден мач от Група I. Домакините са последни с 4 точки и нямат никакъв шан с да продължат. "Петлите" пък са втори с 11 пункта, на три зад Испания и пет пред третия Финландия.

Наставникът на Беларус Георги Контрадиев няма проблеми с контузени футболисти и ще заложи на най-доброто. Очаква се звездата на тима Александър Хлеб да започне като титуляр, а съм в атака ще бъде нападателят Витали Родионов.

Селекционерът на Франция Дидие Дешан бе бесен след нулевото равенство с Грузия и заяви след двубоя, че има 11 проблема. Стрелецът на Реал Мадрид Карим Бензема вече 1217 минути няма гол и според някои специалисти, ако не се разпише утре, може да загуби титулярното си място. Единственият, който със сигурност ще пропусне срещата е Етиен Капу, а Франк Рибери до последно ще бъде под въпрос.

Прогноза: Беларус - Франция 0:1


Коефициенти от bet365:
Беларус - 7.50
Равен - 4.00
Франция - 1.55


Фарьорски острови - Германия
Стадион: "Торсфьолур", Торсхавн
Дата: 10.09.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Гедиминас Мазейка (Литва)

Мачът в Торсхавн е с предрешен край и дори най-големите любители на интригата едва ли си правят илюзията, че могат да станат свидетели на някаква сензация. Един срещу друг излизат последният в група С от квалификационния турнир за класиране за Мондиал 2014 и лидерът в класирането. Ако говорим с езика на цифрите - отборът, който загуби всичките си седем мача, отбелязвайки само три гола и допускайки 22, ще посрещне тимът с 25 отбелязани гола и 19 спечелени точки от 21 възможни.

Единствената интрига в тази среща е, дали Мирослав Клозе ще надмине рекорда на Герд Мюлер за най-много голове за националния отбор на Германия. Нападателят на Лацио успя да се разпише срещу Австрия и вероятността да го направи срещу Фарьорските острови е много голяма. Спокойно може да заложим на победа на Германия, която утре вечер може да получи визи за Мондиал 2014.

Прогноза за: Фарьорски острови - Германия 0:4


Коефициенти от bet365:
Фарьорски острови - 101.00
Равен - 34.00
Германия - 1.015

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
202