Сака: На прав път сме


И. Ангелов

Сака: На прав път сме

Букайо Сака заяви, че Англия е "на прав път“ в сърдечно послание към феновете след загубата им на финала на Евро 2024 от Испания. За второ поредно Европейско първенство Сака претърпя поражение на финала, когато Англия загуби с 2:1 от Испания, три години след поражението с дузпи от Италия. Въпреки това, докато звездата на Арсенал бе раздразнена от загубата, 22-годишният футболист изрази и оптимистичен тон за бъдещето на "Трите лъва".

Той написа в Instagram: "Трудно е да се опише с думи как се чувствам в момента. Но на всички фенове, благодаря ви за невероятната подкрепа през целия турнир. Вие ни последвахте в цяла Германия и ни показахте любов навсякъде, където отидем. Наистина ви ценим. Няма по-добро чувство от това да играеш за нашата страна на тези турнири и е още по-специално да играеш с такава група отново и до скоро ❤️"

Англия е на кръстопът в момента след оставката на мениджъра Гарет Саутгейт. Сака се превърна в ключов играч за "Трите лъва" и сега се търси нов мениджър, който може да изведе този талантлив отбор до международен успех, започвайки със Световното първенство през 2026 г.

Докато търсенето на наследник на Саутгейт се разгаря, с бившия бос на Челси Греъм Потър и мениджъра на Нюкасъл Юнайтед Еди Хау сред фаворитите да го заменят, Сака ще отиде на почивката си, преди да се завърне за предсезонната подготовка на Арсенал през следващите седмици.

  Сподели
29