Роналдо: Преди финала на Евро 2016 се събудих с три блондинки


И. Ангелов

Роналдо: Преди финала на Евро 2016 се събудих с три блондинки

Кристиано Роналдо отдели време за разговор с France Football, в което сподели шеговито и за друга форма на своите успехи. Звездата на Реал Мадрид разкри, че е имал специална подготовка за финалната среща в Евро 2016 през юли, като според него напрежението върху него и съотборниците му не е било голямо преди мача:

"Когато се събудих в деня на финала аз бях с три блондинки в леглото. Не, сериозно, събудих се и знаех, че това е специален ден, че ще играем финал на Европейското първенство във Франция срещу Франция, но все пак спах осем часа.

"Разбира се, че говоря и в съблекалнята на Реал Мадрид, както стана на финала, но с Португалия аз имах чувството, че върша нещо специално, защото играчите виждат в мен нещо като лидер, някой, който помага и ги пази. 

"Не чувствах напрежение както с Реал Мадрид в Шампионска лига, например. В Португалия знаеш, че няма какво да губиш. В Реал Мадрид трябва да печелиш, докато в Португалия, която нямаше титла до това лято, нямаше такава спешност. 

"Можеше да се събудя в средата на нощта заради притеснение, но нямаше такова нещо. Когато отидох да закуся аз веднага осъзнах каква позитивна обстановка цари наоколо. В Реал Мадрид преди да замина за Еврото се шегувахме и някои ми казваха: 'Кристиано, ще имаш дълга почивка това лято!'

  Сподели
176