Унгария няма да има отговор за Франция


И. Ангелов

Унгария няма да има отговор за Франция

Унгария - Франция
Стадион: Пушкаш Арена, Будапеща
Дата: 19.06.2021 г.
Час: 16:00 ч.
Съдия: Майкъл Оливър, Англия

Унгария хвърли доста енергия в опит да спре Португалия на старта на Евро 2020, но в последните 6 минути тимът допусна 3 гола и зае последното място в групата.

Франция победи Германия с 1:0, но реално с показаната игра заслужаваше и по-убедителен резултат. Тимът пострада и от отменени голове, като спокойно надигра един от основните си съперници. Сега се очаква целта да е гарантиране на прогрес с нов добър резултат и представяне.

Откъм състави, при домакините Роланд Салай бе под въпрос но игра срещу Португалия, и сега отново състоянието му е неясно. Той може да бъде заменен от Лоик Него в средата на терена, като резервата от първата среща се отчете с асистенция за отменен гол във вратата на Патрисио. Доминик Собослай и Цолт Калмар са с контузии.

Карим Бензема бе под въпрос за първата среща на Франция, но игра и дори вкара, преди голът му да бъде отменен. Бенджамин Павар получи проблем в онзи мач и сега е под въпрос. 

Франция има 7 победи в последните 8 мача в европейско първенство. В последните 3 срещи между тези отбори видяхме само победи за Франция, и то с най-малко 2 гола. Очаква се рутинна победа за гостите.

Прогноза: Унгария - Франция 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Франция (Дидие Дешан)
 
Лорис
   
Варан
Кимпембе
Павар
Хернандез
Рабио
Канте
Погба
Гризман
Бензема
Мбапе
Салай
Шалай
Фиола
Клайнхайслер
Наги
Него
Ловренсикс
Салай
Орбан
Ботка
   
Гулакси
 
Унгария (Марко Роси)

Обоснована прогноза: Унгария - Франция 0:3

  Сподели
346