Англия има лека задача с аутсайдера Казахстан


.

Англия има лека задача с аутсайдера Казахстан

Англия посреща на “Уембли” Казахстан, след като възвърна увереността си с впечатляваща победа над Хърватия с 4:1 на “Максимир” в Загреб. Очаква се албионците да спечелят този мач без много проблеми и да отбележат повечко голове. Те вече взеха 6 точки от първите си 2 мача като гост с 2:0 над Андора и 4:1 над Хърватия. В последните си 4 мача (без контролите) на “Уембли” Англия има 3 победи, но и една решаваща загуба 2:3 от Хърватия, заради която островитяните пропуснаха ЕВРО 2008.

В мача с Казахстан няма да играе Джон Тери, който има проблеми с гърба. Вероятно защитникът на Челси ще се появи в сряда срещу Беларус. В нападение се очаква да започнат Уейн Рууни и Емил Хески. Съперникът пък позволява Фабио Капело да играе без опорен халф центъра.

В Казахстан имат големи очаквания относно националния си отбор. За това се съди най-вече по уволнението на предишния треньор за слаби резултати. Отборът е натоварен със задачата да се бори поне за втората позиция в групата, за да се надява на класиране на Мондиал 2010. Казахстан започна с 3:0 над Андора, но след това яде бой от Хърватия и Украйна. Най-голямата изненада, която казахстан поднесе в квалификациите за ЕВРО 2008 бе победата над Сърбия. Иначе Полша и Португалия, които се класираха за финалите в Австрия и Швейцария нямаха проблеми с този съперник.

Очевидно Англия ще спечели този мач, като основния въпрос е колко гола ще отбележи. Едва ли в Казахстан очакват нещо повече от почетна загуба. Англяи бележи доста у дома, а Казахстан допуска не по-малко като гост, така че разлиак от 3 гола е доста логична.

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 3:0 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
88