Петров отказал да се бори за мениджърския пост във Вила


Н. Гавазов

Петров отказал да се бори за мениджърския пост във Вила

Астън Вила сформира списък от десет кандидата за вакантния пост мениджър на отбора. Напомняме, че бирмингамският клуб се раздели с Роберто Ди Матео в началото на седмицата. Италианецът се задържа на "Вила Парк" само три месеца, не оправдавайки очакванията на новия собственик на клуба.

Според източника на информацията, клубът е формирал списък от десет кандидата за поста, като събеседванията ще започнат в началото на следващата седмица.

Сред възможните варианти са Стив Брус, а също така Стив Кларк, който временно изпълнява задълженията на мениджър на отбора. Съобщава се, че не се разглеждат варианти с Райън Гигс, Сам Алърдайс и Найджъл Пиърсън.

Що се отнася до бившия капитан на Астън Вила Стилян Петров, българинът е отказал предложението на клуба да кандидатства за работата, въпреки че според източници от "Вила Парк" той е имал големи шансове да получи поста.

"Винаги съм бил честен и разбирам, че все още не съм готов за тази работа. Уверен съм, че един ден ще заема този пост, но сега все още не е дошло времето за това", заяви Петров.

 

  Сподели
131