Рууни: Заслужено търкам пейката


Н. Гавазов

Рууни: Заслужено търкам пейката

Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни призна, че със своята игра е заслужил да бъде на резервната скамейка на "червените дяволи". Както е известно, англичанинът неубедително започна сезона и си навлече критиките на експерти и фенове, а реакцията на Жозе Моуриньо бе проста - португалецът изпрати своя капитан сред резервите. Според Рууни, той е заслужил попадането на пейката и поради това съгласен с решението на своя мениджър.

"Говорих за това по-рано и мога отново да повторя: проведох мача с Уотфорд не по най-добрия начин. Не заслужавах да играя през следващия уикенд, поради това се налага да чакам време и да се възползвам от предоставените ми шансове", заяви Рууни.

"При всички случаи успехът на моята кариера се определя от отборните постижения. Не съм от играчите, които се радват на индивидуалните постижения, докато страда колективът. Никога не съм бил такъв и винаги съм се гордеел с трофеите, които отборът е печелил. Обичам футбола, независимо от това, дали съм успял да вкарам или не", каза още англичанинът.

 

  Сподели
144