Гуидолин: Могат да ме уволнят, ако загубим от Ливърпул


Н. Гавазов

Гуидолин: Могат да ме уволнят, ако загубим от Ливърпул

Мениджърът на Суонзи Франческо Гуидолин призна, че може да загуби работата си, ако "лебедите" загубят съботната среща с Ливърпул. Както е известно, Суонзи има само една победа и равенство след шест изиграни мача във Висшата лига. В пресата отдавна се носят слухове, че ръководителите на уелския клуб активно търсят заместник на Гуидолин.

60-годишният италианец сам разбира, че позициите му в Суонзи са много разклатени и още една загуба ще го остави без работа.

"Възможно е и това да се случи. Това може да се случи. Разговарях с президента за това през миналата седмица, но в момента за мен е по-важно да работя със своите играчи и със своя отбор, внимателно и съсредоточено да се готвим за следващата среща", заяви Гуидолин.

"Разбирам, че това не е най-добрата ситуация за отбора, но тя е следствие от положението ни в таблицата. Нуждаем се от резултати и можем да постигнем резултати, ако играем добре. Убеден съм в това, защото имаме добър отбор с добри играчи. Моето положение няма никакво значение, важно е това на Суонзи. Отборът е на първо място и най-важното е да постигнем добри резултати и да подобрим положението си в таблицата", каза още италианецът.

 

  Сподели
44