Гуардиола: Движим се мач за мач


Н. Гавазов

Гуардиола: Движим се мач за мач

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че не мисли за титлата и дори задачата по попадането на тима в топ 4 е достатъчно трудна задача. "Гражданите" спечелиха всичките си десет мача във всички съревнования през този сезон, включително шест двубоя от Висшата лига. Испанецът обаче не е съгласен с мненията, че титлата ще бъде спечелена от Сити.

"Не мислех, как може да се развие началото на сезона. Ние само бяхме съсредоточени върху предсезонната подготовка, а след това получихме голям заряд увереност от квалификациите в Шампионска лига. От тогава се движим само мач за мач", заяви Гуардиола.

"Сега мислим за Селтик, след това ще е Тотнъм и така се движим напред. А в края на сезона ще разберем, какво е нивото ни и дали сме били по-добри, отколкото нашите съперници", каза още испанецът.

"Честно си признавам, мисля само, че попадането в Шампионска лига през следващия сезон ще е много трудна задача. Юнайтед игра много хубаво срещу Лестър, особено добре играе Ливърпул, както и Тотнъм и Арсенал. Евертън отстъпи в събота, но те са много, много силни", завърши Гуардиола.

 

  Сподели
89