Парлър: Рууни е голям проблем за Юнайтед


Н. Гавазов

Парлър: Рууни е голям проблем за Юнайтед

Експертът от Sky Sports Рей Парлър е мнение, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо трябва да изключи своя капитан Уейн Рууни от стартовия състав на днешната среща с Лестър. Както е известно, 30-годишният англичанин се представя под стандартите си, като някои експерти са убедени, че това е най-слабото звено в състава на "червените дяволи" и една от причините за слабите резултати на Юнайтед.

Парлър споделя това и е съветва Моуриньо да предприеме кардинални мерки в тази посока.

"Мисля, че в момента Рууни е голям проблем. Как ще постъпи Моуриньо с него? Дали ще го използва? Мисля, че сега е подходящото време, за да го остави на пейката - просто, за да зареди батериите и леко да го скрие от центъра на вниманието, защото в дадения момент той се намира под жестока критика", заяви Парлър.

"Мисля, че Карик или Шнайдерлин трябва да започнат като титуляри, заедно с Фелайни. Пол Погба може да играе като "десетка". На единия край играе Рашфорд, Ибрахимович е на мястото си, отдясно се образува празнота. Сега трябва да се намери правилният баланс, който Моуриньо го загуби в последните срещи", каза още експертът.

 

  Сподели
64