Раниери разказа кога е повярвал в титлата


Н. Гавазов

Раниери разказа кога е повярвал в титлата

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери призна, че е повярвал в титлата на своя отбор през миналия сезон след победата над Манчестър Сити през февруари. През цялата миналогодишна кампания италианският специалист уверяваше публиката, че главна задача пред "лисиците" е да запазят мястото си във Висшата лига.

Според Раниери, това се е променило след победата над Манчестър Сити с 3:1 през февруари. Нещо повече, тогава Клаудио започнал да мисли за титлата.

"Ние показахме фантастична игра при гостуването си на Манчестър Сити и победихме с отличен резултат. В този момент аз наистина помислих, че можем да спечелим титлата", заяви Раниери.

Последвалата загуба от Арсенал не лишило Клаудио от увереност в собствените момчета. Напротив, самоотвержената игра с човек по-малко само прибавила оптимизъм преди последния стадий от първенството.

"Загубихме от Арсенал с намален състав, но решаващият гол падна в 95-та минута. Помислих си, че щом на Арсенал му е трябвало толкова време, за да ни победи, значи можем да постигнем много през този сезон", каза още мениджърът на Лестър.

 

  Сподели
88