Компани отново се контузи


Н. Гавазов

Компани отново се контузи

Вчерашната победа на Манчестър Сити над Суонзи в мача от третия кръг на Купата на Лигата бе помрачена от поредната травма на капитана на "гражданите" Венсан Компани. Напомняме, че това бе първата среща за белгиеца през този сезон. Венсан, който претърпя операция на слабините и бедрото през месец май, влезе в стартовия състав.

Компани обаче бе принуден да напусне терена в допълнителното време, малко след гола на "лебедите". Белгиецът се отправи в съблекалнята, където вероятно получи медицинска помощ. Това не остана незабелязано от английските журналисти, които притиснаха мениджъра Хосеп Гуардиола след двубоя.

"Докторите разговарят с него и се опитват да разберат за какво става дума. Надявам се, че проблемът не е толкова голям. Трябва да изчакаме резултатите от докторите. Завръщането не винаги е лесно, когато не играеш дълго време. Той бе силен в отбрана, игра добре. Надявам се, че проблемът му не е голям. Трябва да изчакаме. Ако се е контузил, значи се е контузил и за това не може да остане на терена", заяви Гуардиола.

 

  Сподели
91