Пюлис: Справям се с работата си


Н. Гавазов

Пюлис: Справям се с работата си

Мениджърът на УБА Тони Пюлис отговори на критиците си, заявявайки, че напълно се справя със своята работа. Напомняме, че "дроздовете" претърпяха минимално поражение срещу Борнемут в събота, след което феновете на УБА започнаха да освиркват Пюлис, а в социалните мрежи се появиха претенции към игровия стил на тима.

Тони обаче е на мнение, че всичко, което прави е правилно.

"Тук съм от 20 месеца и Джереми винаги е бил честен с мен - той искаше да продаде клуба. УБА за последните две години демонстрира печалба. Отборът пък завърши на 13-то и 14-то място. Аз отговарям за това. Под нас завършиха клубове без печалба. Това са големи клубове, които натрупаха огромни дългове. Моята задача се състоеше да запазя отбора във Висшата лига и едновременно с това да покажем печална. Ние се справихме с това", заяви Пюлис.

"Очакваме новите китайски собственици, поради това ще разберем какво е тяхното виждане и какво искат. Може да се движим напред, само при положение, че укрепим състава, но също така трябва да подобрим и играта си. Но не смятам, че работим неправилно, напротив, справяме се добре според обстоятелствата", каза още специалистът.

 

  Сподели
27