Клоп предупреди Сако


Н. Гавазов

Клоп предупреди Сако

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп предупреди защитника Мамду Сако, че пътят назад към стартовия състав ще е дълъг и труден. Напомняме, че немецът влезе в конфликт с френския футболист и го посъветва да отиде под наем в друг клуб. Но Мамаду отказа на няколко клуба и остана на "Анфийлд". Клоп предупреждава Сако, че трябва да се запази с търпение.

"Мама трябва да набере форма. Налага се да вземаш решения при всеки трансферен прозорец и трябва да си готов за ситуации, когато този прозорец затвори. Трябва да отчиташ много неща и да казваш истината на играча. Ситуацията не се е променила със затварянето на прозореца. В случая с Мама - а и не само с него, но и с други играчи - аз им казах, че мисля доброто за тях. Сега съставът ние такъв, какъвто е", заяви Клоп.

"В момента е важно Мама да си върне формата. Той все още не е във форма след толкова дълго отсъствие заради дисквалификацията и травмите. Ще видим какво ще се случи. Не знам как ще се развие всичко, защото това зависи от проявите на играчите, а нашите резултати зависят от всичко това. Ще видим. В момента нашият състав няма да се промени. Сега имаме още един добър централен защитник. Това е добре. Но му трябва време", каза още немецът.

 

  Сподели
141