Милнър имал предложения от 13 клуба


Н. Гавазов

Милнър имал предложения от 13 клуба

Агентът на полузащитника на Ливърпул Джеймс Милнър заяви, че клиентът му е отказал предложения от 13 клуба преди година. Както е известно, англичанинът напусна Манчестър Сити след края на сезон 2014/15 като свободен агент. Според думите на Матю Бака, който представлява интересите на Джеймс от първата му година в професионалния футбол, интересът към неговия клиент е бил невероятно висок.

"Това бе трудно решение за Джеймс. Той оцени своите перспективи, погледна своята възраст и колко често играе, и просто усети, че няма толкова често да се появява в състава на Манчестър Сити, както му се иска. Ние проведохме много срещи със Сити, но към края на сезон 2015 година Джеймс почувства, че му трябва ново изпитание, ако иска редовно да играе", заяви Бака.

"Още през януари имаше интерес от Испания и Италия. Общо 4 клуба влязоха в контакт с нас. В края на май проведохме няколко срещи с Ливърпул и Джеймс бързо осъзна, че именно това е изпитанието, от което се нуждае. Срещнахме се с Брендън Роджърс и Ян Айър. КЛубът искаше да се върне в Шампионска лига и да се бори за трофеи. Това бе отличен трансфер за Джеймс и аз се надявам, че през този сезон при него всичко ще се развие както трябва и той ще погне на клуба да постигне успехи", каза още агентът.

 

  Сподели
223