Луис: Нямам търпение отново да изляза на Стамфорд Бридж


Н. Гавазов

Луис: Нямам търпение отново да изляза на Стамфорд Бридж

Защитникът на Челси Давид Луис сподели впечатленията си от своето завръщане в клуба. Както е известно, в последния ден за трансфери бе извършена една от най-любопитните сделки - Луис се завърна на "Стамфорд Бридж" само три години, след като премина в ПСЖ.

"Щастлив съм, че се върнах тук. Фантастично е, че получавам възможност втори път да играя за Челси. Обичам този клуб, за това съм тук. Нека продължим славната история с голяма радост и големи успехи. Изумителна възможност е, че отново ще покажа на феновете колко обичам този клуб и колко ми харесва да играя за него. Нямам търпение отново да облека фланелката на Челси и да изляза с нея на "Стамфорд Бридж", заяви Луис.

"Трябва отново да побеждаваме. Гладен съм за победи. Разбира се, искам да спечеля Висшата лига и разбира се, отново искам да спечеля всички трофеи. Тук съм, защото имам амбиции, искам да играя в топ отбор, а когато си в топ отбор ти се стремиш да побеждаваш във всеки един мач. Върнах се и нямам търпение за нова среща с вас, момчета, за да ви върна онова, което ми дадохте по време на първото ми пребиваване в клуба. Нека се насладим на играта!", каза още бразилецът.

 

  Сподели
139