Лукас Лейва няма да ходи в Селтик


В. Мухарски

Лукас Лейва няма да ходи в Селтик

Играчът на Ливърпул Лукас Лейва за поредна година е сред спряганите имена по време на трансферния прозорец. Този път упорито се говореше за неговото преминаване в състава на Селтик. Наставникът на "детелините" Брендън Роджърс работи с бразилеца по време на престоя си на "Анфийлд" и неговото желание бе Лукас да заиграе в Глазгоу.

Според "Daily Mail" до трансфер обаче няма да се стигне. Самият Лукас заяви наскоро, че желанието му е да се завърне час по-скоро в състава на мърсисайдци. Бразилецът дори взе участие в двубоя на "червените" U23 срещу Арсенал, като целта бе да натрупа игрова практика.

"Тренирам вече повече от 10 дни. Мениджърът на тима Юрген Клоп прецени, че имам нужда от игрови минути и за това играх срещу Арсенал U23. Паузата в първенството ще ми дойде добре и ще се постарая да наваксам. Да, пропуснах предсезонната подготовка, но въпреки това смятам, че ще бъда готов съвсем скоро. Сега ми предстои да взема участие в няколко двубоя при "закрити врати". Искам да помогна на отбора, но последната дума ще има мениджърът", заяви Лукас.

  Сподели
135