Гуардиола: Знам, че Харт е легенда, но аз вземам решенията


Н. Гавазов

Гуардиола: Знам, че Харт е легенда, но аз вземам решенията

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола сподели мнение за вратаря Джо Харт след срещата-реванш от четвъртия квалификационен кръг на Шампионска лига със Стяуа. В този мач феновете на "гражданите" пееха името на Харт през всичките 90 минути, а след последния съдийски сигнал станаха на крака, за да изпратят стража, който спечели сърцата им през последните десет години.

"Знам, че Харт е легенда на клуба. Една от причините отборът да с енамира толкова високо е именно Харт. Той помогна на Сити да направи крачка напред и аз съм доволен от приема, който феновете му оказаха по време на мача", заяви Гуардиола.

"Привлякоха ме тук, за да вземам решения и наистина, аз правя грешки в треньорската си кариера. Понякога тези решения са добри, а понякога лоши. не мога да отрека това, как виждам играча и бях честен с Джо и ръководството. Именно това се опитвам постоянно да правя. Напълно разбирам феновете и тяхното недоволство. Джо проведе много сезони в клуба и без съмнение направи за Сити повече от мен. Защото е тук от много години, а аз само месец", каза още испанецът.

 

  Сподели
229