Лампард очаква, че Челси ще се бори за титлата


Н. Гавазов

Лампард очаква, че Челси ще се бори за титлата

Легендата на Челси Франк Лампард очаква, че през този сезон "сините" под ръководството на Антонио Конте ще се върнат в борбата за титлата във Висшата лига. Както е известно, лондончани провалиха миналогодишната си кампания, финиширайки на десета позиция. Лампард очаква, че Челси ще си върне привичното място в челото на таблицата.

"Бих искал да мисля, че през този сезон борбата за титлата ще е между Челси и Манчестър Сити. След толкова дълго време, проведено в Челси, привързаността задължава да искам титла от тях и аз наистина мисля, че те ще се върнат в борбата за титлата. Разговарях с Пирло и той много добре се изказа за Конте. Тренировките му са много упорити, той отделя огромно внимание на физическата подготовка и на организацията на терена", заяви Лампард.

"Заобичах неговата страст, гледайки го на Европейското, заобичах поведението му край тъчлинията. Хареса ми как сплоти отбора и как и даде боен дух. Това ще помогне на Челси и нямам търпение да го видя. Играчите трябва да проникнат в неговите идеи и да проявят уважение към тях. И тогава ще има прогрес спрямо миналата година", каза още легендата.

 

  Сподели
139