Джилободжи иска Челси да съжалява за продажбата му


Н. Гавазов

Джилободжи иска Челси да съжалява за продажбата му

Новото попълнение на Съндърланд Папи Джилободжи има намерение да докаже, че Челси е допуснал грешка, отказвайки се от неговите услуги. Аутсайдерът на Висшата лига за сезон 2015/6 завърши трансфера на 27-годишния сенегалец през миналата седмица. Така Папи стана първата покупка на Дейвид Мойс на мениджърския мостик на "черните котки".

Защитникът, който записа само няколко минути в дебютния си сезон за Челси, а през януари бе изпратен под наем във Вердер, вярва, че лондончани несправедливо са се отнесли към него. Сенегалецът има намерение да докаже това в новия си отбор.

"Ще се намерят немалко хора, които ще ми кажат, че не съм достатъчно добър за Челси. Искам да покажа, че аз мога да играя там, искам да се наслаждавам на своята игра и да радвам всеки. Намирам се в най-добрата лига в света и искам да се изявя тук. Не съм от тези, които се молят на мениджърите да ги пускат повече. Никога не съм постъпвал по този начин. Един от асистентите на Моуриньо ме съветваше да отида и да разговарям с Жозе, но не исках това. Според мен, бях достатъчно добър на тренировките", заяви Джилободжи.

 

  Сподели
89