Моуриньо: Честно, не знам колко платихме за Погба


Н. Гавазов

Моуриньо: Честно, не знам колко платихме за Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели мнение за скорошния трансфер на полузащитника на Ювентус Пол Погба.

"Той е наш играч, ако всичко мине добре по време на медицинските прегледи. Във вторник очаквам при нас. Подписахме със защитник, полузащитник, атакуващ полузащитник и нападател. Лятото бе добро за нас", заяви Моуриньо.

"Честно казано, не знам какво сме платили за Погба. Ако това е нов трансферен рекорд, аз не мисля, че трябва да сме тъжни заради това. Реал не се огорчи от покупката на Бейл. Те се гордееха. Разбира се, това са много пари, но футболът е зашеметяваща индустрия. В него често се случва нещо да изглежда скъпо сега, а след три години да не е. Но знам, че получихме много добър играч. Манчестър Юнайтед е идеалният за това, Погба да достигне нивото, на което иска да бъде", каза още португалецът.

"Искаме отново Юнайтед на върха. Ако пък искаш да си номер едно в света, това е клубът, в който трябва да дойдеш. Имаме всичко, което е нужно на Погба. Той идва при нас, защото познава клуба, горд е и иска да бъде част от проекта Манчестър Юнайтед", заяви Моуриньо.

 

  Сподели
27