Венгер: Няма да изпадаме в паника, следим пазара


Н. Гавазов

Венгер: Няма да изпадаме в паника, следим пазара

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отново разказа за работата на клуба на трансферния пазар. Френският специалист призна в края на миналия месец, че търси нападател, а по-късно заяви, че има намерение да подпише и със защитник. В същото време Арсен се оплака, че клубът разполага с достатъчно средства, но пазарът е стенен и на него няма подходящите футболисти.

Очевидно е, че натискът върху мениджъра ще става все по-голям, ако той не осъществи голям трансфер през това лято, особено след всеобщото мнение, че отказът от покупка на нападател през миналата година е струвало отпадането на Арсенал от борбата за титлата във Висшата лига.

Венгер обаче призовава за спокойствие.

"Работата не е в цената, а в играчите. Сега съм съсредоточен върху футболистите, които имам на свое разположение. Сега (в мача с Викинг) не бяха Джака, Рамзи и Санчес, но те ще играят с Манчестър Сити. Все още към отбора не са се присъединили Жиру, Йозил и Кошчелни. Но имаме младежи, които направиха добро впечатление през лятото. Не смятаме да изпадаме в паника, следим какво се случва на трансферния пазар, за да може да направим правилния ход, когато се появи добра възможност да подпишем с някого", заяви Венгер.

 

  Сподели
93