Фърдинанд: Юнайтед трябва на всяка цена да получи Погба


Н. Гавазов

Фърдинанд: Юнайтед трябва на всяка цена да получи Погба

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд е на мнение, че "червените дяволи" трябва да получат Пол Погба на "всяка цена". Според слуховете, английският клуб се намира на прага на обявяване на трансфера на френския национал, чиято стойност ще надвиши 100 милиона паунда, което предизвика много дебати сред футболната общественост. Фърдинанд не смята тази сума за голяма.

"Няма значение какво говорят хората за сумата, която Ювентус може да получи за Пол Погба, защото тази сума отразява неговата класа. Неотдавна хората говореха, че Юнайтед не харчи достатъчно, поради това бих посъветвал да не се отстъпва и да получат Погба на всяка цена", заяви Фърдинанд.

"Ако Юнайтед е готов да харчи толкова пари, това означава, че те смятат стойността на трансфера за обоснована. От тяхна гледна точка сделката не изглежда безумна. Ти инвестираш в огромен потенциал. Този футболист може да стане най-добрият полузащитник в света през следващите десет години и ще е добра инвестиция, ако това време той проведе в Юнайтед", каза още Рио.

 

  Сподели
122