Раниери: Доволен съм от играта срещу Барселона


Н. Гавазов

Раниери: Доволен съм от играта срещу Барселона

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери сподели мнение за срещата с Барселона, в която "лисиците" претърпяха поражение с 4:2.

"Много съм доволен от начина, по който играхме. През първото полувреме проявихме дисциплинираност и се опитахме да покажем свой футбол. Но в дадения момент от подготовката за новия сезон това не е напълно възможно. Но чувствам увереност. Опитахме се да направим нещо добро на терена. Разбира се, когато допускаш малки грешки в мач с такъв съперник, противникът може да прави каквото си иска", заяви Раниери.

"Но съм доволен от дисциплината и хода на подготовката за новия сезон. Наистина, не успяхме да победим, но отборът е на правилния път. Получи се много трудна тренировка, тъй като когато Барселона владее топката, трябва бързо да се местим, за да пресираме и контраатакуваме. Надявам се, че нашите играчи научиха нещо. Разговарях с тях и им казах, че малките неща са много важни в мачове с големи отбори. Ако не допускаме грешки, то тогава и такъв съперник не може да създаде голова атака", каза още италианецът.

 

  Сподели
51