Новият капитан на Арсенал все още не е назначен


Н. Гавазов

Новият капитан на Арсенал все още не е назначен

Защитникът на Арсенал Пер Мертезакер заяви, че Арсен Венгер все още не е определил капитана на отбора за следващия сезон. По-рано през лятото "артилеристите" се сбогуваха с полузащитника Микел Артета, който през миналата година не винаги намираше място в състава, но въпреки това бе постоянен капитан на тима.

31-годишният Мертезакер, който бе заместник на Артета, трябваше да получи лентата за постоянно ползване, но немецът призна, че това все още не е станало факт.

"Не, не мога да потвърдя, че решението е взето. Нищо не мога да кажа по въпроса, защото не аз решавам. Всеки трябва да си носи отговорността, особено в предсезонните мачове, показвайки най-добрата си страна. Мисля, че всеки прави това сега. В края на краищата мениджърът определя кой да е капитан, кой ще играе и какви са бъдещите планове. Мисля, че това е много по-интересно отколкото да се обсъжда капитанската лента. Мен ме устройва всяко решение, защото за мен не е важно дали ще нося капитанската лента или няма да го направя", заяви Артета.

 

  Сподели
101