Моуриньо: Погба? Изпълнихме 75% от работата


Н. Гавазов

Моуриньо: Погба? Изпълнихме 75% от работата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира информацията за евентуален преход на полузащитника на Ювентус Пол Погба, а също така оцени трансферите на клуба.

"Не потвърждавам и не отричам. Не мога да кажа. Първо, не мисля, че е правилно да се говори за играчи на други клубове. Той е футболист на Ювентус, а не на Манчестър Юнайтед. Единственото, което мога да кажа е, че ръководството на клуба свършиха фантастична работа, изпълнявайки 75% от това, което ги помолих да направят", заяви Моуриньо.

"Помолих директорите да закупят четирима футболисти. Предложих им няколко варианта, а те изпълниха 75% от работата, привличайки Ибрахимович, Мхитарян и Байя. До 31 август трябва да изпълним още 25% от работата", каза още португалецът.

"По такъв начин отлично оценявам трансферната ни кампания към сегашната ситуация. Спокойни сме и знаем кой играч ни трябва. Имаме три варианта. Убеден съм, че мистър Удуърд и собствениците на клуба ще получат играча, който ми е нужен, за да може отборът да придобие баланс", завърши Моуриньо.

 

  Сподели
44