Сисоко не страда заради цената си


Н. Гавазов

Сисоко не страда заради цената си

Полузащитникът Муса Сисоко е убеден, че поставената от Нюкасъл цена няма да му попречи да смени клубната си принадлежност. Вчера се появиха информации, че "свраките", вдъхновени от представянето на Сисоко на Евро 2016, са му поставили цена от 35 милиона паунда. Впрочем, Муса не страда от тези действия на своите босове.

"Нюкасъл иска за мен 35 милиона? Можеха да бъдат и 20 милиона - за мен това няма никакво значение. Заинтересованите клубове знаят как да намерят общ език. Само се надявам, че това може да се случи възможно най-рано", заяви Сисоко.

Не така разсъждава обаче агентът на играча.

"Не разбирам. Имахме договореност, че Муса ще остане в клуба за още един сезон и ще помага на отбора. Той направи всичко, което можа. Клубът винаги е казвал, че може да отиде на сума от 18 до 25 милиона паунда. Надяваме се, че Рафа Бенитес и президентът ще проявят благоразумие относно бъдещето на Муса. Той винаги е бил предан на клуба и винаги е уважавал клуба и неговите фенове. Има питане за Сисоко. Искаме всичко да се развие добре", заяви агентът.

 

  Сподели
139