Куман ще получи пари, за да направи Евертън силен отбор


Н. Гавазов

Куман ще получи пари, за да направи Евертън силен отбор

Новият наставник на Евертън Роналд Куман потвърди, че ще получи добър трансферен бюджет за това лято. През миналия вторник мърсисайдският клуб официално потвърди за подписване на тригодишен договор с холандския специалист. Според слуховете, новият собственик на Евертън Фарад Мошири възнамерява да позволи на Роналд да похарчи 100 милиона паунда за нови играчи.

Куман потвърди, че ще има достатъчно средства за трансфери, но подчерта, че това не е единственият фактор за успех.

"Първо, приятно е да имам отношения с Висшата лига, защото това е най-силното съревнование в Европа. Това съревнование, както се убедихме през миналия сезон, е много непредсказуемо. Освен това, на мен ми се предостави възможност да тренирам отбор като Евертън, който притежава забележителна история и наистина има добри играчи", заяви Куман.

"Разбира се, имаме бюджет, за да направим отбора по-силен, но ще се стремим към това с всички, които се трудят в Евертън. Невъзможно е да направиш това сам, трябва всеки да се стреми към това - фенове, играчи, ръководство и персонал - за да създадем усещане за семейство и да постигнем нещо специално", добави холандецът.

 

  Сподели
25