Ал Мубарак: Гуардиола ще изведе Сити на ново ниво


Н. Гавазов

Ал Мубарак: Гуардиола ще изведе Сити на ново ниво

Президентът на Манчестър Сити Халдун Ал Мубарак сподели своите очаквания по отношение на мениджъра на отбора Хосеп Гуардиола. Както е известно, испанецът подписа тригодишен договор с "гражданите". Босът не скри очакванията си, че Гуардиола ще запази привичката си да печели трофеи, а също така , че ще съумее да превърне Сити в европейски гранд.

"Абсолютно съм възхитен от това, че Пеп идва при нас. Смятам го за един от най-добрите, ако не и най-добрият треньор в света. Получихме мениджър, който е зареден със страст и себераздаване. Той е победител, проверен победител. Побеждавал е с всеки отбор, който е тренирал. Статистиката му в Байерн и Барселона говори сама за себе си", заяви Ал Мубарак.

"Трофеите... Той е печелил всяко едно клубно съревнование - от Шампионска лига, до Ла Лига, Бундеслигата и националните купи във всяка страна, където е работил. Получихме проверен победител, страстен човек и такъв, който ще е невероятно ценен з Манчестър Сити. Не се съмнявам, че ще ни трансформира в отбор от съвсем ново ниво", добави босът.

 

  Сподели
222