Жиру: Варди ще ни помогне да спечелим титлата


Н. Гавазов

Жиру: Варди ще ни помогне да спечелим титлата

Нападателят на Арсенал Оливие Жиру потвърди, че голмайсторът на Лестър Джейми Варди иска да премине в отбора на "артилеристите". Преди няколко дни стана ясно, че лондончани са активирали пункт в договора на Варди за покупка на трансфера му за 20 милиона паунда, а днес се появиха съобщения, че англичанинът ще премине медицински прегледи в Арсенал. Оливие се надява, че през следващия сезон ще играе с Варди.

"Казаха ми, че Джейми иска да се присъедини към нас, атова е много добра новина за нас. Мисля, че можем да се допълваме взаимно, и това е всичко, което мога да кажа. Той е великолепен играч, така че това е добре за нас", заяви Жиру.

"Означава ли това, че ще променим игровата схема? Разбира се, ние ще играем с 4-4-2. Както казах и по-рано, радвам се на конкуренцията. В Арсенал винаги е имало великолепни нападатели, а аз искам май-доброто за нашия отбор. Надявам се, че това ще ни помогне да спечелим титлата. Босът искаше да привлече минимум един или двама нападатели, поради това очаквах появата на нападател от топ ниво и мисля, че този трансфер ще е полезен за отбора. Надявам се, че Варди ще вкара много голове, както го направи в Лестър", каза още французинът.

 

  Сподели
233