Игало иска да остане в Уотфорд


Н. Гавазов

Игало иска да остане в Уотфорд

Нападателят на Уотфорд Одион Игало обяви, че би се радвал, ако остане в клуба и през следващия сезон. Независимо от очевидния спад през последните месеци, 26-годишният нигериец отлично проведе този сезон, вкарвайки 17 гола във всички съревнования.

Футболистът, който се назовава като една от трансферните цели на Арсенал, признава, че е можел да напусне още през януари и да печели пари в Китай, но е предпочел да остане верен на Уотфорд. Одион е готов да постъпи по този начин и през лятото.

"Много клубове се интересуваха от мен през януари, аз отказах големите пари в Китай и дори във Висшата лига. Реших да остана и продължавам да се радвам, че останах. Знам, че ще има и други предложения. Моят агент възнамерява да поприказва със собствениците. Имам четиригодишен договор и ще се радвам, ако ме запазят. Ще видим, как ще се развие всичко. Обичам феновете на Уотфорд, те ме подкрепяха, дори когато нещата при мен не вървяха. Това е всичко, което можеш да искаш. С радост ще остана, ако собствениците искат да ме запазят", заяви Игало.

 

  Сподели
17